Kontakta oss

Bryggbolaget i Norden AB

Vi finns i Torslanda, några kilometer västerut från Göteborgs centrum.

Avhämtning:
Beställningar innan 14 kan hämtas samma dag såvida det inte rör sig om beställningsvaror. Vi har öppet för avhämtning mån-fre kl 10-16. Observera att om inga beställningar med avhämtning finns i våra system efter kl 14 kan lagret dessa dagar stänga tidigare. Det finns också möjlighet att förboka, per e-post eller telefon, avhämtning andra tider. Då krävs det att man ringer eller mailar till oss för att få en tidsbestämd avhämtning så vi kan se till att någon finns på plats.

Avhämtningadress
Flygfältsgatan 28
42337 Torslanda

Klicka här för en karta! (Vi sitter i samma byggnad som Bjurfors).


Vill du prata med oss direkt, ring oss på 031 - 41 90 00 eller skicka oss ett mail med formuläret nedan eller direkt till info@bryggbolaget.se så svarar vi så fort vi kan.

Vanligtvis så svarar vi direkt eller inom någon timma på e-post, under vanliga kontorstider. Mellan klockan 13:30 - 14:30 har vi oftast fullt upp med leveranser så då kan det ta lite längre tid innan vi hinner svara.

Kontakta oss med frågor om vad som helst, till exempel om vårt sortiment, priser, hur man gör, recept eller om du helt enkelt saknar något så kan vi se ifall vi kan plocka hem det. Väl mött!

*
*
*
*
Tack för din fråga/feedback. Vi svarar så fort vi hinner!
Mvh, Bryggbolaget